Hirdetmények

Dr. Szemerédi László - 2021-04-23

Megnyílt az online időpontfoglaló felület, bárki, aki regisztrált, foglalhat!

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/megnyilt-az-online-idopontfoglalo-mostantol-minden-ervenyes-regisztracioval-rendelkezo-tud

Dr. Szemerédi László - 2021-04-14

https://www.youtube.com/watch?v=Fogb1Szw6Es&t=15s

Dr. Szemerédi László - 2021-03-20

Vezetékes telefonszámunk változatlan (76/953-049), de csak rendelési időben él. Rendelkezésre állási időben, sürgős esetekben a 70/277-1767-es telefonszámon érnek el. Kérem, a mobilszámon csak halaszthatatlan esetben keressenek. A rendelés során beteget vizsgálok és/vagy a vezetékes számon beszélek valakivel. Sajnos nincs kapacitás arra, hogy egyszerre 3 páciensem dolgát intézzem. Köszönöm.

Dr. Szemerédi László - 2021-02-07

KORONAVÍRUS-VÉDŐOLTÁSOK - LÁSD A FENTI MENÜBEN. Mindig aktualizáljuk.

Dr. Szemerédi László - 2020-05-25

szemeredirendelo@gmail.com
Javasoljuk használatát. A telefonvonal leterhelt, sokszor foglalt. E-mail-re 1 munkanapon belül válaszolunk. (De nem online - rendelési időben nincs kapacitás az e-mailek figyelésére).

Dr. Szemerédi László - 2021-01-01

Tisztelt Pácienseink!

A vírushelyzet kapcsán továbbra is fennállnak a háziorvosi rendeléseket is érintő központi előírások. A következőkben erről szeretnénk tájékoztatást adni:


LÁZAS vagy LÉGÚTI beteg a RENDELŐBE NEM JÖHET. Telefonon beszélünk panaszairól, tüneteiről, ez alapján határozzuk meg a továbbiakat.


A velünk való KOMMUNIKÁCIÓ ELSŐDLEGES MÓDJA TOVÁBBRA IS A TELEFON A RENDELŐI TELEFONSZÁMON. (Sokszor foglalt jelzést hallanak, mert más pácienssel beszélünk, kérjük megértésüket).


Nagyon kérjük, hogy a MOBILTELEFONSZÁMOT a rendelési idő alatt NE hívják. Ez a rendelői számon folytatott telefonkonzultációt és az előjegyzett beteg személyes betegvizsgálatát is nagymértékben zavarja. Kérjük, válasszák a RENDELŐI SZÁMOT, az E-MAIL-t(gyorsan válaszolunk) vagy az erodium.hu oldalon az e-rendelést. Köszönjük!

Amennyiben SZEMÉLYES megjelenést szeretnének, kötelező TELEFONON IDŐPONTOT kérniük. Az asszisztenseknek mondják el, mi miatt keresnek, mi miatt szeretnének jönni. Elképzelhető, hogy nem is szükséges a személyes megjelenés. Csak olyat intézünk telefonon, ami biztonsággal intézhető. A személyes megjelenésre kapott időpont előtt elegendő pár perccel korábban érkezni, és MINDIG BE KELL JELENTKEZNI AZ EMELETI TERMINÁLON. Késés esetén az időpont törlődik! Az Egészségházban viseljenek maszkot, egymástól tartsanak 1,5-2 m távolságot!

A szabályok szerint az Erodium rendszer továbbra sem teszi lehetővé az interneten történő időpont-foglalást.


Rendszeresen szedett GYÓGYSZEREIK FELÍRATÁSA -az eddigi, jól kialakult gyakorlatnak megfelelően- továbbra is TELEFONON vagy e-mailben vagy az erodium.hu oldalon keresztül lehetséges. Mindig kérjük a gyógyszerek nevének, adagolásának, hatáserősségének (mg) közlését, így tudjuk elkerülni a félreértéseket.

Táppénzes papírok kiadása, szociális ügyekhez szükséges dokumentumok és igazolások kiadása TELEFONOS egyeztetést követően történik, az asszisztensi irodában. ELŐJEGYZÉS és a Betegbehívó rendszerbe történő BEJELENTKEZÉS szükséges.

Szakorvosi javaslatokat zárt borítékben adják le az SZTK portáján. Kérjük, írják mellé, hogy felírjuk-e a receptet.

Köszönettel:
Dr. Szemerédi László, Szórád-Szél Anita, Keleti Mária

Dr. Szemerédi László - 2020-06-14

Újdonságok, információk kapcsán keresse fel a www.szemeredilaszlo.hu oldalt.

Dr. Szemerédi László - 2019-10-21

Rendelésünkön is elindult a vérvételi szolgáltatás. Előzetes megbeszélés alapján, térítés ellenében, 0 perc várakozással. A leletet és az esetleges teendőket-javaslatokat e-mailben elküldjük. Részletek a rendelőben.

Korábbi hirdetmények

Dr. Szemerédi László - 2020-01-08

E-recept és felhő

2020. január 1-től nem szükséges papír recept a gyógyszerek kiváltásához (kivéve ha a tesztcsíkokat, inzulinos tűket, pelenkákat gyógyászati segédeszköz-boltban kívánják kiváltani). Ennek kapcsán RENDSZERESEN SZEDETT GYÓGYSZEREIKÉRT nem szükséges eljönni a rendelőbe.
Teendők: telefonon vagy Erodium-kártyájukkal a honlapunkra belépve jelezzék, mely gyógyszereiket szeretnék felíratni (Pontos gyógyszernév, hatáserősség). Mi ezt az aznapi rendelés végéig elkészítjük, "felküldjük a felhőbe". Ezt követően bármely patikában kiválthatják a gyógyszereket személyi igazolványukkal és TAJ-kártyájukkal, recept nélkül !

Hozzátartozóik receptjeinek kiváltásához az Önök igazolványára és a hozzátartozó TAJ-számára van szükség.