Rendelés - Aktualizálva 08.03-án

Tisztelt Pácienseink!
 

A járványügyi vészhelyzet az önök életét és a mi munkánkat is alaposan átalakította. Ennek egyik legfontosabb változása volt a velünk történő találkozások korlátozása. Bár a helyzet javult, az esetleges második hullámra való tekintettel továbbra is fennállnak a háziorvosi rendeléseket is érintő központi előírások. A következőkben erről szeretnénk tájékoztatást adni:


A velünk való KOMMUNIKÁCIÓ ELSŐDLEGES MÓDJA TOVÁBBRA IS A TELEFON A RENDELŐI TELEFONSZÁMON. (sokszor foglalt jelzést hallanak, mert más pácienssel beszélünk, kérjük megértésüket).

 

Nagyon kérjük, hogy a MOBILTELEFONSZÁMOT a rendelési idő alatt NE hívják. Ez a rendelői számon folytatott telefonkonzultációt és az előjegyzett beteg személyes betegvizsgálatát is nagymértékben zavarja. Kérjük, válasszák a rendelői számot, vagy az erodium.hu oldalon az e-rendelést, esetleg e-mailt. Köszönjük!

 

Amennyiben SZEMÉLYES megjelenést szeretnének, praktikus TELEFONON időpontot kérniük. Ez Önöknek is és nekünk is kényelmesebb, átláthatóbb. Csak olyat intézünk telefonon, ami biztonsággal intézhető. Az asszisztenseknek mondják el, mi miatt keresnek, mi miatt szeretnének jönni. Elképzelhető, hogy nem is szükséges a személyes megjelenés. A személyes megjelenésre kapott időpont előtt elegendő pár perccel korábban érkezni, és MINDIG BE KELL JELENTKEZNI AZ EMELETI TERMINÁLON. Késés esetén az időpont törlődik! Az Egészségházban viseljenek maszkot, egymástól tartsanak 1,5-2 m távolságot!

 

A szabályok szerint az Erodium rendszer továbbra sem teszi lehetővé az interneten történő időpont-foglalást.
 

Rendszeresen szedett GYÓGYSZEREIK FELÍRATÁSA -az eddigi, jól kialakult gyakorlatnak megfelelően- továbbra is TELEFONON vagy e-mailben vagy az erodium.hu oldalon keresztül lehetséges. Mindig kérjük a gyógyszerek nevének, adagolásának, hatáserősségének (mg) közlését, így tudjuk elkerülni a félreértéseket.
 

Nagyon sok ADMINISZTRATÍV teendő a jelen szabályozás értelmében nem igényel személyes megjelenést: táppénzes papírok kiadása, szociális ügyekhez szükséges dokumentumok és igazolások. TELEFONOS megbeszélést követően ezeket elkészítjük, a RENDELÉS VÉGÉN az Egészségközpont portáján leadjuk, ott átvehetők.

Szakorvosi javaslatokat borítékben adják le az SZTK portáján. Kérjük, írják mellé, hogy felírjuk-e a receptet.
 

Köszönettel:
Dr. Szemerédi László, Szórád-Szél Anita, Keleti Mária