Koronavírus - Védőoltás

Aktualizálva: 04.23-án

Megnyílt az online időpontfoglaló felület, bárki, aki regisztrált, foglalhat!

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/megnyilt-az-online-idopontfoglalo-mostantol-minden-ervenyes-regisztracioval-rendelkezo-tud

 

A védőoltások időpontjairól e-mailben küldünk értesítést. Az e-mail linkjét megnyitva jelentkezni tud és olvashat az adott védőoltásról. CSAK OLYAN PÁCIENSÜNKNEK KÜLDÜNK E-MAILT, AKINÉL AZ ADOTT OLTÁS NEM ELLENJAVALLT.  Ezt minden páciensünknél áttekintem az e-mail elküldése előtt.

 

Az oltási listáról (rajta vagyok-e?) a következő oldalon lehet online érdeklődni:

https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/index.jsp

 

A Magyar Tudományos Akadémia videoja:

https://mta.hu/mta_hirei/igy-ved-meg-minket-a-koronavirus-elleni-vakcina-az-mta-animacioja-111299

 

Nyomatékkal hangsúlyozom, hogy amikor valakit felhívok védőoltás-ügyben, előtte áttekintem betegségeit, gyógyszereit, megbizonyosodom afelől, hogy az adott, rendelkezésre álló oltás számára megfelelő-e. Természetesen tiszteletben tartom, ha másik vakcinát szeretne, ezt a jegyzeteimben rögzítem is. Azonban nem tudom, mikor lesz lehetőség azt felvenni. Két napnál tovább nem látunk. Ugyanakkor a járvány most van, tombol, minél hamarabb célszerű élni a védőoltás lehetőségével. Mindannyian ismerünk tragikus történeteket.

 

Tisztelt Betegeink!

A COVID-19 vakcináció most prioritást élvez, háttérbe szorítva sok egyéb teendőnket. Sajnáljuk, de megfeszített munkánk ellenére nem jut annyi idő, annyi nyugalom az ügyintézésre, kommunikációra, mint korábban. Mi is, önök is nagyon várjuk, hogy az élet és ezzel a rendelésünk visszatérjen a korábbi mederbe.

Mindhármunk minden másodperce kihasznált. Fentiek miatt mindenkit kérünk, hogy lehetőség szerint a halasztható megbeszélések, érdeklődés, több hónapos leletek, panaszok megbeszélése később történjen. Ha a halasztható teendők miatt nem keresnek bennünket, úgy azon páciensek könnyebben érnek el, akiknél ténylegesen fontos teendő van. Az e-mail "gyorsabb" a telefonvonalnál, nem kell többször próbálkozni, tárcsázni, könnyebben intézhető önöknek is. Egy napon belül (de nem azonnal) válaszolni tudunk.

Az oltás a korábban interneten vagy levélben regisztráltak körében történik.

A regisztrációkor megadott telefonszámon vagy e-mail címen fel fogjuk önökkel venni a kapcsolatot, amint esedékessé válik oltásuk. Kérjük, mindenképp vegyék fel a telefont, mert a szoros határidők miatt kettőnél többször nem tudunk próbálkozni. Sokszor MAGÁN MOBILTELEFONUNKRÓL keressük önöket, mert a rendelői szám foglalt. MINDENKÉPP VEGYÉK FEL A TELEFONT, akkor is, ha "rejtett szám" hívja!

Kérem, aki fel kívánja venni az oltást és még nem regisztált, tegye meg, ez feltétele az oltásnak.

Amennyiben új fejlemény lesz, tájékoztatást adunk a honlapunkon, mindig aktualizáljuk a közleményt.

 

Türelmüket, megértésüket köszönjük:
Dr. Szemerédi László, Szórád-Szél Anita, Keleti Mária