Rendelés - Aktualizálva 10.02-án

Tisztelt Pácienseink!

A vírushelyzet kapcsán továbbra is fennállnak a háziorvosi rendeléseket is érintő központi előírások. A következőkben erről szeretnénk tájékoztatást adni:

 

LÁZAS vagy LÉGÚTI beteg a RENDELŐBE NEM JÖHET. Telefonon beszélünk panaszairól, tüneteiről, ez alapján határozzuk meg a továbbiakat.


A velünk való KOMMUNIKÁCIÓ ELSŐDLEGES MÓDJA TOVÁBBRA IS A TELEFON A RENDELŐI TELEFONSZÁMON. (Sokszor foglalt jelzést hallanak, mert más pácienssel beszélünk, kérjük megértésüket).

 

Nagyon kérjük, hogy a MOBILTELEFONSZÁMOT a rendelési idő alatt NE hívják. Ez a rendelői számon folytatott telefonkonzultációt és az előjegyzett beteg személyes betegvizsgálatát is nagymértékben zavarja. Kérjük, válasszák a rendelői számot, vagy az erodium.hu oldalon az e-rendelést, esetleg e-mailt. Köszönjük!

 

Amennyiben SZEMÉLYES megjelenést szeretnének, kötelező TELEFONON IDŐPONTOT kérniük. Az asszisztenseknek mondják el, mi miatt keresnek, mi miatt szeretnének jönni. Elképzelhető, hogy nem is szükséges a személyes megjelenés. Csak olyat intézünk telefonon, ami biztonsággal intézhető. A személyes megjelenésre kapott időpont előtt elegendő pár perccel korábban érkezni, és MINDIG BE KELL JELENTKEZNI AZ EMELETI TERMINÁLON. Késés esetén az időpont törlődik! Az Egészségházban viseljenek maszkot, egymástól tartsanak 1,5-2 m távolságot!

 

A szabályok szerint az Erodium rendszer továbbra sem teszi lehetővé az interneten történő időpont-foglalást.
 

Rendszeresen szedett GYÓGYSZEREIK FELÍRATÁSA -az eddigi, jól kialakult gyakorlatnak megfelelően- továbbra is TELEFONON vagy e-mailben vagy az erodium.hu oldalon keresztül lehetséges. Mindig kérjük a gyógyszerek nevének, adagolásának, hatáserősségének (mg) közlését, így tudjuk elkerülni a félreértéseket.
 

Táppénzes papírok kiadása, szociális ügyekhez szükséges dokumentumok és igazolások kiadása TELEFONOS egyeztetést követően történik, az asszisztensi irodában. ELŐJEGYZÉS és a Betegbehívó rendszerbe történő BEJELENTKEZÉS szükséges.

Szakorvosi javaslatokat zárt borítékben adják le az SZTK portáján. Kérjük, írják mellé, hogy felírjuk-e a receptet.
 

Köszönettel:
Dr. Szemerédi László, Szórád-Szél Anita, Keleti Mária